ua en ru

У Вірменії відбулися сутички між протестувальниками і поліцією

У Вірменії відбулися сутички між протестувальниками і поліцією Фото: у Вірменії відбулися сутички між протестувальниками і поліцією (GALA NEWS)

Зіткнення відбулися в місті Гюмрі

У вірменському місті Гюмрі протестувальники намагалися увійти в навчальні заклади і агітувати студентів приєднуватися до демонстрацій, після чого навчальні заклади в місті закрили, в результаті чого відбулися зіткнення між протестуючими і поліцією. Про це повідомляє місцевий телеканал "Гала".

Повідомляється, що мітингувальники намагалися потрапити у філію Національного політехнічного університету Вірменії, однак лише кільком з них вдалося пройти в будівлю і закликати студентів не залишатися в внз і виходити на протести.

Згідно з інформацією видання, серед протестуючих є і школярі. Деякі з них стверджують, що директори шкіл погрожують їм відрахуванням.

Нагадаємо, приводом для початку масових страйків і мітингів у Вірменії послужило рішення колишнього президента Сержа Саргсяна стати прем'єр-міністром. В ході протестів в Єревані (Вірменія) за станом на полудень 18 квітня 2018 року поліція затримала 68 осіб.