ua en ru

Оренда яхт в Києві для проведення заходів від Katera.ua

Оренда яхт в Києві для проведення заходів від Katera.ua

Давайте розглянемо найпопулярніші формати заходів, для яких замовляють оренду яхти в Києві. За даними яхтового агентства «Katera.ua» яхти часто замовляють для самих різноманітних свят, зустрічей і подій. Раніше такий відпочинок був далеко не всім по кишені, але сьогодні ситуація кардинально змінилася. Все більше людей віддають переваги яхтам, так як похід у ресторан обійдеться дорожче.

Романтичні заходи

Весільна прогулянка на яхті. Багатьом сучасним парам молодят вже неабияк набридли стандартні прогулянки на лімузині до місць пам'яток Києва. Вони віддають перевагу прокату яхт. Вибір все частіше зупиняється на вітрильних або моторних яхтах. Велика частина водних прогулянок відбувається у вихідні дні. Вартість оренди вітчизняної парусної яхти невеликих розмірів становить 2000-3000 грн. Таку суму доведеться віддати за 3 години прогулянки. Імпортний варіант обійдеться в 4000-6000 грн за ті ж 3 години прогулянки. Ціна на оренду невеликих моторних яхт стартує від 250$ в годину. Габаритні яхти мають початкову вартість 350$ і вище.

Побачення на яхті. Безумовно, одним з найбільш оригінальних місць для побачення є яхта. Моторна або вітрильна, не принципово. Головне що це яхта. Повірте, що такий варіант локації для побачення ваша дівчина точно оцінить і запам'ятає на все життя. Чого тільки варті заходи сонця, за якими так класно спостерігати, перебуваючи на борту яхти. Варто лише додати до всього цього пляшку червоного вина, правильні слова і ніжні поцілунки.

Пропозицію руки і серця на яхті. Ваші побачення плавно переходять на абсолютно новий рівень? Ви готові зробити своїй дівчині пропозицію? – якщо так, то ми рекомендуємо для цього зняти яхту. Важко навіть уявити, які почуття будуть переповнювати Вашу другу половинку. Взаємна любов і теплі відносини забезпечені на всю спільну життя. Відмовити такому романтичному молодій людині не зможе ні одна дівчина.

Безліч позитиву і веселощів

Вечірку на яхті. За останні три роки дівочі стали все частіше проводитися на яхтах. Пояснити це досить легко: Вам ніхто не буде заважати, це цілком доступно і дуже оригінально. Щасливе дозвілля поєднує в середньому 6-10 чоловік. У 95% випадків клієнти вибирають саме вітрильні яхти. Пов'язано це з невеликою цінного, вони значно дешевше, ніж моторні. Але, є невелика частина клієнтів, які можуть собі дозволити і віддають перевагу саме моторні яхти. Відпочинок на моторній яхті передбачає значно більше можливостей для комфортного проведення часу. Наявність кондиціонерів, різноманітних м'яких канапок і інших приналежностей тільки прикрасять Ваш відпочинок.

День народження на яхті. На свої іменини кожен хоче здивувати дорогих гостей – шановних друзів і рідних. В якості оригінального і захоплюючого місця для проведення свята виступає оренда парусної або моторної яхти в Києві. Ви думаєте це нечувано дорого? – помиляєтесь і зараз ми це доведемо. Оренда комфортною і великий парусної яхти в будній день призначеної для 10-15 чоловік обійдеться в 5300-6000 грн. за цілий день (10 годин оренди). У вихідні дні орендувати яхту вийде за 5800-6500 грн. Ви зробите прогулянку по Дніпру, з можливістю висадки на мальовничому острові в Конча-Заспі. Там можна влаштувати смачний пікнік в теплій компанії. Альтернативою є замовлення виїзного ресторану прямо на борт яхти.