ua en ru

ArcelorMittal і ФДМУ підписали угоду про вихід компанії з обставин форс-мажора

ArcelorMittal Duisburg GmbH (акціонер ВАТ "Арселорміттал Кривий Ріг") і Фонд державного майна України (ФДМУ) 3 жовтня 2011 р. підписали договір про внесення змін у договір купівлі-продажу пакету акцій ВАТ "Криворізький гірничо-металургійний комбінат "Криворіжсталь", згідно з яким ArcelorMittal добровільно виходить з обставин форс-мажора, дія яких закінчується 31 грудня 2011 р. Про це повідомляє прес-служба компанії.
Відповідно, з 1 січня 2012 р. "Арселорміттал Кривий Ріг" продовжить виконання зобов'язань у повному обсязі згідно з умовами підписаного угоди.
Зазначимо, згідно проврке ФДМУ, в 2010 р. ArcelorMittal з 58 інвестиційних зобов'язань, передбачених договором купівлі-продажу, 26 виконала в повному обсязі, 27 зобов'язань (в основному в соціальній сфері: оздоровлення працівників, робота поліклініки для персоналу, зміст оздоровчих комплексів і баз, продовження будівництва житла та безкоштовна передача житла працівникам) знаходилися в процесі виконання і по 5 зобов'язаннями термін виконання не настав.