ua en ru

Під АПУ завершився мітинг родичів українських полонених

Під АПУ завершився мітинг родичів українських полонених Фото: завершився мітинг Савченко

Акція пройшла мирно

Організований народним депутатом Надією Савченко мітинг родичів українських заручників біля будівлі Адміністрації президента завершився, передає "112 Україна".

"Зараз акція офіційно завершена, але люди продовжують розмовляти між собою, продовжують спілкуватися з Савченко, розповідати їй свої історії про тих людей, які зараз незаконно в неволі, або знаходяться на території РФ, або на тимчасово окупованих територіях Донбасу", - повідомив кореспондент видання з місця подій.

Так, учасники мітингу Савченко підписали звернення до президента Петра Порошенка з вимогою розповісти про стан справ, які зараз проводять для того щоб звільнити політв'язнів і людей, які перебувають на тимчасово окупованих територіях.


Відзначається, що представник АПУ забрав дане звернення, воно було зареєстроване. При цьому Савченко повідомила, що скоро буде спілкуватися з президентом щодо обміну полоненими.

Підкреслюється, що акція пройшла мирно.

Нагадаємо, у будівлі АПУ проводився організований нардепом Надією Савченко та її сестрою Вірою мітинг родичів українських заручників.

У мітингу Савченко брали участь близько ста осіб - матері, родичі і друзі українських полонених, які утримуються на території ЛНР і ДНР.