ua en ru

В АПУ не виключають, що прийняття законопроекту про реінтеграцію Донбасу затягнеться

В АПУ не виключають, що прийняття законопроекту про реінтеграцію Донбасу затягнеться Фото: Адміністрація президента України (УНІАН)

В АПУ незадоволені, що "Народний фронт" істотно змінив текст законопроекту

В Адміністрації президента України не виключають, що прийняття законопроекту про реінтеграцію Донбасу затягнеться. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Болісна реінтеграція: БПП і НФ сперечаються через законопроект по Донбасу".

Зокрема, у президентській фракції (БПП) обурені тим, що нинішня редакція законопроекту відрізняється від поданої президентом Петром Порошенком. Зокрема, йдеться про суттєві правки у статтях 7, 8, 9 і 10. В Адміністрації президента теж підкреслюють невдоволення тим, що "Народний фронт" істотно змінив текст законопроекту. Тому, там не виключають, що питання його прийняття може затягнутися надовго.

"Якщо цей законопроект сильно змінений від тексту, який подав президент, то шанси на його прийняття суттєво зменшаться", - кажуть в президентській адміністрації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет з національної безпеки рекомендував Раді прийняти законопроект про реінтеграцію Донбасу.