ua en ru

Apple: За 4 дні продано більше 3 млн iРad 3

Американська корпорація Apple відзвітувала про рекордні продажі планшетного комп'ютера нового покоління. У заяві, поширеній із цього приводу, вказано, що за 4 дні, які пройшли після старту продажів iРad 3, в світі продано більше 3 млн пристроїв.

"Новий iРad став справжнім хітом з продажами у розмірі 3 млн екземплярів", - охарактеризував старт новинки директор з маркетингу Apple Філ Шиллер. Разом з тим в компанії відзначають, що показники прем'єри iРad 3 не стали кращими з кращих, так, наприклад, за аналогічний період минулого року вдалося продати 4 млн одиниць смартфону iРhone 4s.

У Apple не стали порівнювати обсяг продажів нової версії планшетника з попередньою моделлю, оскільки завдяки розвитку організаційної структури список країн, де стартують продажі, вдалося розширити і, крім того, в поточному році для клієнтів був доступний інтернет-сервіс попередніх замовлень.

Починаючи з 2010 р., коли перша версія iРad потрапила на полиці магазинів, по всьому світі було продано понад 50 млн пристроїв.
Apple - один з найбільших в США виробник комп'ютерів, аудіоплеєрів і програмного забезпечення. Штаб-квартира компанії знаходиться в м. Купертіно (штат Каліфорнія), загальна чисельність персоналу - 35 тис. осіб.

Нагадаємо, Apple почала продажі iРad 3 16 березня.