ua en ru

Apple оголосила набір журналістів для свого нового новинного додатку

Apple оголосила набір журналістів для свого нового новинного додатку Фото: Iphone

Необхідний професійний досвід роботи в новинних службах не менше п'яти років

Американська корпорація Apple повідомила про набір журналістів для свого нового додатку Apple News. Про це йдеться в оголошенні на сайті компанії.

Так, на сайті зазначається, що Apple News має замінити існуючу програму Newsstand.

"Команда Apple News шукає пристрасних, розумних редакторів, які допоможуть користувачам знайти найкращі та найактуальніші новини", - йдеться в повідомленні.

Також, згідно оголошенню, потрібен досвід не менше п'яти років роботи в новинних службах та навички відбору оригінальних новин.

Крім того, російські ЗМІ з посиланням на видання Financial Times повідомили, що, Apple також уклала договори про публікації з такими виданнями, як Financial Times, New York Times, The Guardian і The Economist. Вони будуть поставляти додатку по чотири матеріали в день, до яких можна буде отримати доступ, натиснувши на іконку на екрані.

Відзначимо, про запуск програми Apple News стало відомо на початку червня. Вона являє собою агрегатор новин, який буде запам'ятовувати переваги власника пристрою і пропонувати повідомлення відповідної тематики.

Нагадаємо, нещодавно компанія Apple представила музичний сервіс Apple Music. Сервіс був показаний на конференції для розробників Worldwide Developer Conference 2015 (WWDC 2015) в Каліфорнії.