ua en ru

Апеляційний суд відмовив Рибаку у скарзі на рішення суду, яке зобов'язує його вилучити посвідчення нардепів у Балоги і Домбровського

Апеляційний адміністративний суд м. Києва відмовив спікеру Верховної Ради України Володимиру Рибаку у скарзі на рішення суду, яке зобов'язує його вилучити посвідчення народних депутатів Павла Балоги та Олександра Домбровського. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє депутат Верховної ради VI скликання Юрій Кармазін, який подав відповідний позов.

"Апеляційну скаргу голови Верховної Ради Рибака Володимира Васильовича, особи, що приєдналася до апеляційної скарги Балоги Павла Івановича, і апеляційну скаргу Балоги Павла Івановича на постанову Окружного адміністративного суду Києва від 11 червня 2013 р., у справі за адміністративним позовом Кармазіна Юрія Анатолійовича до голови Верховної Ради Рибака Володимира Васильовича, третя особа - Верховна Рада України, про визнання протиправною бездіяльності та зобов'язання вчинити певні дії - залишити без задоволення. Постанову Окружного адміністративного суду Києва від 11 червня 2013 р. - залишити без змін", - процитував Кармазін рішення колегії суддів від 21 червня 2013 р.

Також він зазначив, що дана постанова набуває законної сили з дня прийняття -21 червня 2013 р.

Нагадаємо, раніше вчора спікер Верховної Ради України (ВР) Володимир Рибак оскаржив рішення суду, згідно з яким він зобов'язаний вилучити посвідчення позафракційних народних депутатів Павла Балоги та Олександра Домбровського.