ua en ru

Апеляційний суд залишив під вартою колишнього нардепа Шепелєва

Апеляційний суд залишив під вартою колишнього нардепа Шепелєва Фото: Олександр Шепелєв (РБК-Україна)

Суд відхилив апеляцію захисту Шепелєва на арешт

Апеляційний суд Києва залишив під вартою колишнього народного депутата України Олександра Шепелєва, який підозрюється у вбивстві банкіра Сергія Кириченка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби суду.

Повідомляється, що 6 березня Апеляційний суд Києва розглянув скаргу на рішення Печерського районного суду про арешт Шепелєва до 8 квітня 2018 року включно.

"За результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 10 лютого 2018 залишили без змін, апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах підозрюваного Шепелєва, - без задоволення", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Шепелєва підозрюють у привласненні майна, відмиванні доходів, службовому підробленні, незаконному заволодінні транспортним засобом, а також в умисному вбивстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шепелєву по одній із справ загрожує до 15 років позбавлення волі. Мова йде про справу про вбивство голови спостережної ради "Автокразбанку" Сергія Кириченка в січні 2003 року.

Зазначимо, українські спецслужби затримали Шепелєва 8 лютого. З 2013 року він перебував у міжнародному розшуку, за цей час його екстрадували з Угорщини до України, однак він втік з-зпод арешту і тривалий час переховувався в Росії.