ua en ru

Апеляційний суд залишив на посаді заступника голови Запорізької облради

Апеляційний суд залишив на посаді заступника голови Запорізької облради Фото: Владислав Марченко (facebook.com/vladikmarchenko)

Прокуратура вимагала відсторонити Владислава Марченка від посади на час слідства

Апеляційний суд Харківської області відхилив скаргу прокурора та залишив на посаді заступника голови Запорізької облради Владислава Марченка, підозрюваного у кримінальній справі. Про це повідомила прес-секретар суду Євгенія Бондаренко, передає "Укрінформ".

"Суд розглянув апеляцію прокурора, яку подано на ухвалу слідчого судді Червонозаводського райсуду Харкова від 28 грудня 2017 року щодо відмови у відстороненні від посади заступника голови Запорізької обласної ради Владислава Марченка. Суд узяв до уваги клопотання учасників процесу та заслухав пояснення сторін кримінального провадження", - розповіла Бондаренко.

Вона підкреслила, що колегія суддів вирішила не задовольняти апеляційну скаргу прокурора, тож ухвала Червонозаводського райсуду Харкова про відмову у відстороненні Марченка від посади на час досудового розслідування залишилася без змін.

Нагадаємо, Апеляційний суд Харківської області також залишив незмінним запобіжний захід підозрюваному у кримінальній справі заступникові міського голови Запоріжжя Анатолію Пустоварову, призначений судом першої інстанції.

Заступника голови Запорізької обласної ради Владислава Марченка, заступника мера Запоріжжя Анатолія Пустоварова та інших чиновників міськради підозрюють у причетності до незаконної розтрати та привласнення міських бюджетних коштів.