ua en ru

Апартаменти біля ТК Буковель - активний відпочинок і пасивний дохід

Апартаменти біля ТК Буковель - активний відпочинок і пасивний дохід

У свідомості успішних українців чи не єдиною парадигмою для своїх інвестицій до недавнього часу були купівля будинку, квартири або дорогоцінних металів. На зміну традиційному і тривіального підходу приходять більш оптимальні моделі для інвестування в майбутнє. Про унікальність однією з них, підтвердженої конкретними фактами мова далі.

Презентація інвестиційного проекту будівництва апартаментів біля ТК Буковель. Актуальність інвестицій в будівництво квартир під керівництвом керуючої компанії" відбулася в готелі Premier Hotel, 20 листопада 2017-го року. Реалізацією ініціативи займається мережу готелів Premier Hotels and Resort", спільно з девелоперською компанією "Lev Development", у співпраці з дизайн-студією "YOD", що відповідає за архітектурний вигляд і дизайн внутрішніх приміщень апарт-готелю.

Апарт-готелі – це новий формат на ринку нерухомості України, який передбачає залучення індивідуальних інвесторів і надає можливість приватним особам стати власником апартаментів в готелі і отримувати прибуток від об'єкта інвестування.

"Новий учасник нашої мережі – апарт-готель біля ТК Буковель зараз знаходиться на стадії будівництва і буде переданий в управління під брендом Premier Resort Hotel. Відкриття планується на другий квартал 2019-го року. Номерний фонд готелю – близько 130 апартаментів різних категорій, ресторан, багатофункціональний конференц-зал і фітнес-центр з всесезонним басейном. Зараз Premier Hotels and Resorts надає технологічне супроводження та координує питання, проектування та комплектації готелю для дотримання міжнародних і локальних вимог до апарт-готелів з готельним обслуговуванням. Надалі ми будемо проводити централізовану здачу квартир в оренду, операційну діяльність готелю і повноцінне обслуговування номерів згідно зі стандартом компанії.", - каже Ірина Сідлецька, генеральний директор Premier Hotels and Resorts

"При проектуванні готельного комплексу ми намагалися, щоб він мимикрировал в схил за рахунок оздоблювальних матеріалів. Стилістика будівлі - мінімалізм. Але не біла холодна коробка без душі і комфорту, а інструмент, через який людина буде сприймати естетику закладених природних матеріалів і зможе інтегруватися в навколишнє середовище, насолоджуючись природою Карпат. Внутрішня філософія це бути поза часом і простором. Інтер'єри комплексу – еко і етнічний мінімалізм, відображають загальну атмосферу і ергономіку готелю", - говорить Дмитро Бонеско, креативний директор дизайн-студії "YOD".

За словами Олександра Островського, засновника "Lev Development" - бренду на ринку житлової та комерційної нерухомості у Львові, цей проект є по-справжньому унікальним, адже аналогів йому в Україні немає.

"Є, принаймні, чотири причини придбати апартаменти в готелі "Premier Resort Hotel" для того, щоб забезпечити можливість активно відпочивати і отримувати пасивний дохід цілий рік.

Перша – швидка окупність інвестицій (до 6 років). Розрахунок повернення інвестицій проводиться на основі детального аналізу і прогнозування відвідуваності апарт-готелю в різний час року.

Друга причина унікальна, тому що управління здійснюється міжнародною компанією "Premier Hotels and Resorts", яка зможе забезпечити високий рівень сервісу і брендове ім'я, що вже гарантує успішність проекту.

Третя - локація апарт-готелю – швидко розвивається і вже найбільший (1,8 млн. відпочиваючих в 2016-му році) курорт Східної Європи. Це – мультисезонный відпочинок, тому що Буковель приймає гостей цілий рік. Взимку як гірськолижний курорт, влітку це озеро з підігрівом, форельне господарство, унікальний комплекс VODA day & night club і ін.

Четверта причина - можливість входу з мінімальними інвестиціями: апартаменти площею від 22,2 м. кв., дозволяють почати своє інвестування з мінімальними вкладеннями. Однокімнатні апартаменти з площею кімнати 31.86 м2 і дво-трикімнатні апартаменти (площею, 4,81 м2 і 100,32 м2) надають інвесторам можливість вибору на будь-який смак і гаманець", – сказав Олександр Островський.