ua en ru

Антонюк повернувся на посаду голови Державіаслужби

Антонюк повернувся на посаду голови Державіаслужби Фото: Денис Антонюк

Антонюк приступив до виконання своїх обов'язків з 31 серпня

Денис Антонюк з 31 серпня повернувся на посаду голови Державної авіаційної служби України. Про це йдеться у відповіді відомства на запит РБК-Україна.

"Розпорядженням Кабінету міністрів України від 1.07.2015 №658-р голова був відсторонений від виконання обов'язків до завершення службового розслідування. За результатами вказаного службового розслідування було складено відповідний акт та направлено в Кабінет міністрів України. У відповідності з частиною 2 статті 32 закону України "Про державну службу" тривалість відсторонення від виконання обов'язків не повинна перевищувати термін службового розслідування. З 31.08.2015 Антонюк Д. Ю приступив до виконання своїх обов'язків", - йдеться в документі.

Антонюк повернувся на посаду голови Державіаслужби

Фото: відповідь за запит РБК-Україна

Нагадаємо, 26 червня, голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі влаштував словесну перепалку з головою Державної авіаційної служби Денисом Антонюком в ході прес-конференції в Міністерстві інфраструктури України.

Саакашвілі заявив, що принцип "відкритого неба" нічого не змінить, і ціни на квитки будуть такими ж високими, "якщо і далі буде монополія на польоти окремих компаній". В якості прикладу успішної реформи в цій сфері Саакашвілі назвав Грузію. Антонюк в свою чергу заявив, що ці реформи в Грузії ні до чого не привели. Голова Одеської ОДА заперечив, що реформа залучила в Грузії 6 млн туристів.

Свої аргументи також висловив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський. З доводами міністра Саакашвілі також не погодився і покинув зал.

2 липня Кабінет міністрів України усунув від виконання своїх повноважень голову Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.