ua en ru

В "Антонові" призначили двох віце-президентів

В "Антонові" призначили двох віце-президентів Фото: ДП "Антонов"

Ними стали Олександр Коцюба і Андрій Тарасюк

У Державному підприємстві "Антонов" призначили першого віце-президента та віце-президента з питань фінансово-економічної діяльності. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"Олександр Коцюба і Андрій Тарасюк з липня зайняли посади першого
віце-президента та віце-президента з питань фінансово-економічної діяльності ДП "Антонов" відповідно. Їх першочергове завдання - збільшення обсягів виробництва і продажів авіаційної техніки", - йдеться в повідомленні.

"Зміни, які відбуваються сьогодні в керівному складі, спрямовані на
формування єдиної команди професійних менеджерів, об'єднаних загальною
метою розвитку підприємства та авіаційної галузі України в цілому. Упевнений, що введення нових фахівців зі свіжим поглядом матиме позитивний вплив на ефективне рішення глобальних завдань ДП "Антонов", - прокоментував кадрові рішення керівник підприємства Михайло Гвоздьов.

Значний досвід роботи з управління підприємствами перший віце-президент ДП "Антонов" Олександр Коцюба отримав на керівних посадах. Протягом понад 10 років очолював компанії в різних сферах, в тому числі промислового комплексу. Крім того, Олександр Коцюба зарекомендував себе як успішний кризовий менеджер.

Андрій Тарасюк свій досвід управління, в тому числі у фінансовому напрямку
діяльності, отримав протягом останніх 11 років, керуючи компаніями
автомобільної галузі. За цей період Андрій Тарасюк керував великий
корпорацією, яка відкрила 20 представництв у 5 областях України.

Зазначимо, нещодавно ДП "Антонов" був включений до складу ДК "Укроборонпром". З метою відновлення виробничих можливостей підприємства концерн прийняв рішення про поділ посад президента і генерального конструктора ДП "Антонов". Михайла Гвоздєва призначили виконуючим обов'язки президента, поклавши на нього рішення з економічних і стратегічних питань. Посада ж генерального конструктора займає Дмитро Ківа, який зосередився на науково-технічній діяльності.

Нагадаємо, Державне підприємство "Антонов" модернізує 14 літаків для Міноборони України, які будуть передані для роботи в зоні АТО на Донбасі.