ua en ru

"Антонов" планує виробляти 25 літаків щороку

"Антонов" планує виробляти 25 літаків щороку Фото: ДП "Антонов"

В "Антонові" хочуть освоювати нові ринки

Виконувач обов'язків президента ДП "Антонов" Михайло Гвоздьов повідомив, що компанія планує виробляти 25 нових літаків щороку. Про він заявив в інтерв'ю "Голосу України", передає прес-служба ДП "Антонов".

"Оновлення виробничих потужностей підприємства та зміна підходів до аналізу й оцінки світового авіаційного ринку уможливить виробництво 25 літаків на рік", - йдеться в повідомленні.

За словами Гвоздьова, серед першочергових завдань на підприємстві визначили підвищення обсягів виробництва, налагодження збуту літаків, освоєння нових ринків та забезпечення експлуатації літаків "Антонов" по всьому світу.

"Ми маємо потужний потенціал. Є розвинене конструкторське бюро, збережене та готове працювати. Антонівці- сильний тринадцятитисячний колектив, висококласні спеціалісти, яким під силу реалізація найскладніших завдань, виготовляючи сучасну високотехнологічну продукцію", - додав Гвоздьов.

Нагадаємо, в "Антонові" призначили першого віце-президента та віце-президента з питань фінансово-економічної діяльності.