ua en ru

В Антикорупційному бюро анонсували запуск сайту

В Антикорупційному бюро анонсували запуск сайту Фото: директор НАБ Артем Ситник

На сайті розмістять перелік вакансій та тести

У понеділок, 27 квітня, можливо, буде запущений сайт Національного антикорупційного бюро (НАБ). Про це в ході брифінгу заявив директор НАБ Артем Ситник, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні, я сподіваюся, після проведення брифінгу буде запущений сайт, який вже створений. Поки буде працювати в експериментальному режимі, і на цьому сайті можна буде побачити всю інформацію, яка стосується конкурсу (по набору співробітників у НАБ, - ред.)", - заявив Ситник.

За його словами, в Бюро хочуть виставити на сайт перші 15 посад, які безпосередньо стосуються формування та запуску НАБ.

"Це керівник кадрового підрозділу, це керівник бухгалтерії, це керівник фінансової служби, це керівник по роботі зі ЗМІ. Тобто ті керівні посади, які вкрай необхідні на сьогоднішній день для того, щоб сформувати конкурсні комісії і запускати паралельно роботу бюро", - повідомив Ситник

Він зазначив, що скоро на сайті будуть завантажені тестові завдання, які будуть застосовуватися при проведенні конкурсу. Також, за словами директора НАБ конкурс буде проводитися у дві обов'язкові стадії - тестування, тобто кваліфікаційний іспит, та співбесіда.

Нагадаємо, раніше Артем Ситник заявив, що вакантні посади заступників голови НАБ займуть українці.