ua en ru

Аніщенко доручив головним обласним санлікарям посилити санітарно-епідемічний контроль в Маріуполі та інших приморських зонах

Міністр охорони здоров'я України Олександр Аніщенко доручив головним державним санітарним лікарям Автономної Республіки Крим, областей, м. Києва та Севастополя, районів м. Києва, на водному, залізничному та повітряному транспорті посилити санітарно-епідемічний контроль в Маріуполі та інших приморських зонах. Відповідне доручення він дав під час селекторної наради, повідомляє прес-служба Кабміну.
Міністр підкреслив, що особливу увагу необхідно приділити допомозі медикам в організації відпочинку в санаторних регіонах. Найголовніше, як зазначив Аніщенко, на чому слід акцентувати увагу, - це організація відпочинку дітей. "СЕС повинно ретельно перевірити місця відпочинку дітей, які з усієї України приїжджатимуть до курортних зон", - наголосив міністр.
Нагадаємо, станом на сьогодні, 7 червня, в Маріуполі нових випадків холери не зареєстровано. Лабораторно підтверджено 14 випадків захворювання на холеру та 5 випадків носіння.