ua en ru

Англія - Уельс 2-1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Англія - Уельс 2-1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Англія - Уельс

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Англія - Уельс. Онлайн-трансляція матчу Англія - Уельс почнеться на РБК-Україна в 15:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол". Сьогодні на чемпіонаті Європи відбудеться завжди принципове британське дербі.

16 червня, 16:00
Ланс, "Влекс Болар"
Англія - Уельс 2:1
Гол: Варді, 56, Страрридж, 90+2 - Бейл, 42
Англія
: Харт - Уолкер, Кехілл, Смоллінг, Роуз - Аллі, Дайер, Руні - Лаллана, Кейн, Стерлінг
Уельс: Хеннессі - Гюатер, Честер, Е. Вільямс, Девіс, Н. Тейлор - Ремсі, Ледлі, Аллен - Робсон-Кану, Бейл

Англійці видали дуже непоганий перший тайм проти російської збірної. Якщо б на боці "львів" було трохи більше везіння, ми могли б побачити перший розгром на турнірі. Тим не менш, підопічним трохи не вистачило терпіння і класу, щоб вирвати перемогу. Сьогодні вона їм вже потрібна набагато сильніше.

Команда Уельсу показала у грі проти словаків дуже непоганий рівень. Добре виглядав Гарет Бейл, для якого гра з англійцями буде класним шансом показати свій топ-рівень. Загалом, збірна Уельсу цілком в змозі дати бій більш іменитим сусідам.

Матч може вийде дуже яскравим. Варто очікувати, що Англія буде більшу частину часу проводити в атаках, а Уельс разом з мегаскоростным Бейлом буде намагатися ловити суперника на контратаках. І якщо чесно, невідомо кому посміхнеться удача.

Англія - Уельс 2-1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Джек Уїлшир

Півзахисник збірної Англії Джек Уїлшир:

"Ми добре знаємо суперника. Багато валлійські футболісти виступають або виступали в АПЛ, ми неодноразово з ними стикалися. Вони будуть намагатися зловити нас на контратаці, будуть шукати передачами Бейла. Втім, ми, в першу чергу, концентруємося на собі і своїх сильних сторонах. Якщо зіграємо, як у матчі з Росією, то переможемо Уельс".