ua en ru

Англія - Росія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Англія - Росія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Англія - Росія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Англія - Росія. Онлайн-трансляція матчу Англія - Росія почнеться на РБК-Україна 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Україна". Молода та амбітна англійська команда розпочнеться турнір з гри проти росіян.

11 червня, 22:00
Марсель, "Велодром"
Англія - Росія 1:1
Гол: Даер, 74 - Глушаков, 90+4
Англія
: Харт - Уокер, Кехілл, Смоллінг, Роуз - Аллі, Дайер - Лаллана, Руні, Стерлінг - Кейн
Росія: Акінфєєв - Смольников, Ігнашевич, Ст. Березуцький, Священиків - Нойштедтер, Головін - Смолов, Шатов, Кокорін - Дзюба

Головним матчем суботи стане поєдинок двох дуже амбітних колективів. І англійці, і росіяни перед початком великих турнірів говорять про свої цілі. І в обох країнах говорять про прагнення до перемоги на всьому турнірі. При цьому, реальних успіхів обидва колективи не показували дуже давно.

В цей раз англійці все ж можуть здивувати світову громадськість. У них досить молодий склад, що складаються з голодних до великих перемог гравців. А це означає, що до початку високого класу англійців додається ще і завищене бажання показати себе. Так що, шанси на серйозний успіх в іграх на Євро у підопічних Ходжсона великі.

Цього не можна сказати про Росію. Нинішнє покоління збірної вийшло дуже середнім, хоч рівним. У дуже непоганого тактика Слуцького підібралася компанія з міцних гравців, але багато питань викликає клас футболістів. Тим не менш, в бажанні показати свій максимум росіянам не відмовити, а значить 1-2 гри непоганого рівня вони здатні показати.

Англія - Росія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Джо Харт

Воротар збірної Англії Джо Харт:

"У попередні роки ми мали все, щоб пройти далеко, але найбільш ключові хвилини провалювалися. Просто грати на гарному рівні недостатньо. Ми повинні бути максимально одчайдушні у своїх і чужих воріт, щоб знову не розчаруватися. Все в наших руках".