ua en ru

Андрій Ярмоленко мріє про перемогу "Динамо" в чемпіонаті України

Андрій Ярмоленко мріє про перемогу "Динамо" в чемпіонаті України Андрій вважає, що в кожній грі треба максимально викладатися

Лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко ставить командні успіхи вище своїх власних, повідомляє сайт украиснкой Прем'єр-ліги.

"Звичайно, приємно забивати м'ячі, але для мене найголовніше, щоб "Динамо" стало чемпіоном, це єдина мета. За звання кращого бомбардира медалі не дають, а я хочу золоту медаль. Не буду брехати, безумовно, приємно йти на першому місці, тим більше, що я давно не міг відзначитися, і дуже хотів забити. Але найбільше я радий тому, що "Динамо" на першому місці. Якщо будуть хороші результати у команди, то й у мене буде все добре", - сказав Андрій.

"Не можу сказати, що такий комфортний відрив. Так, сім очок - це пристойно, але у футболі трапляється всяке. Якщо ми програємо, це може позначитися на нас психологічно, і після поразок не все починає виходити. Тому ми намагаємося в кожній грі викладатися на всі 100%, чи то матч з "Іллічівцем", "Шахтарем", "Дніпром" або "Металістом". За перемогу над будь-якою командою дають три очки, і їх треба здобувати в кожному поєдинку. А вважати відрив будемо вже в кінці сезону", - зазначив півзахисник киян.

Нагадаємо, в останньому матчі чемпіонату "Динамо" розгромило "Іллічівець", а Ярмоленко відзначився двома голами.