ua en ru

Андрій Чепік: відгуки про The Best Marketing залишили вже сотні учнів

Сьогодні важлива тема. Ви самі бачите, що відбувається на ринку. Повально всі намагаються заробити в інтернеті ... Стабільність і фінансовий спокій перетворилися в страх "Де взяти грошей?" і "Чи вийде у мене заробляти на чомусь новому?"

Андрій Чепік: відгуки про The Best Marketing залишили вже сотні учнів

Як добре, що є освітні проекти, які не залишаються осторонь! Наприклад - Навчальний Марафон по Чат-Ботам від Андрія Чепіка. Це не просто безкоштовна можливість за 5 днів отримати нові навички. Для багатьох людей - це реально рятувальний круг! Шанс знову бути фінансово вільними, тому що на Чат-Боти зараз максимально багато замовлень. Дивіться самі:

  1. Тетяна Грішина, Київ, найманий співробітник. З повного нуля в ніші меблі отримала 4700 лідів по 0,7 руб. під час карантину! Тетяна все життя працювала юристом. Вирішила піти в інтернет-маркетинг в 50 років, незважаючи на недовіру близьких людей. Вона налаштувала рекламу, з якою до неї прийшла перша клієнтка на платну консультацію за $ 20. Після консультації, вона заплатила Тетяні $450 за Автоворонку в Чат-Боті. І вже після того, як Автоворонка Тетяни показала результат, ця клієнтка платить Тані за щомісячне обслуговування :) Тепер Тетяна продає Автоворонки новим клієнтам.
  2. Інна Ахмедова, Одеса, власниця агентства нерухомості. Продала за допомогою Чату-Бота нерухомість на $500 000. Хоча прийшла навчатися до Андрія Чепіка з повного нуля, без будь-якої підготовки. Подивитися її відгук Ви можете, якщо введете на ютубі "Андрій Чепік відгуки". Інна не просто продала нерухомість на велику суму через Чат-Бота ... Вона провела сегментацію клієнтів в Автоворонці: скільки кімнат, який район потрібен, покупка або продаж нерухомості? Тепер підбирає підходящі варіанти клієнтам на автоматі, за допомогою Бота!
  3. Сергій Титарчук, Київ, власник агентства фінансового консалтингу. Після навчання у Андрія Чепіка Сергій зробив кілька Автоворонок для свого бизнесу з повного нуля. Знайшов за допомогою Чату-Бота собі співробітників. Ще й налаштував рекламу, з якої отримав 380 лидов, 80 з яких стали клієнтами! Тепер Сергій в день отримує близько 20 зустрічей, і все з Прибуткової Автоворонки.
  4. Ірина Лукаченко, Запоріжжя, колишній адміністратор у фітнес-клубі, зараз у неї своє Чат-Бот Агентство. Ірина давно хотіла піти з найму, стати фінансово незалежною. І зважилася! Абсолютно без досвіду спробувала себе в сфері Автоворонок. Спочатку було складно - боязнь спілкування, страх запустити рекламу, а що скажуть інші ... Але Ірина дала собі установку: "Найголовніше - Робити!". Зараз у неї середній чек по Клієнту - $650, а є чеки і на $1000. Вона навіть стала Куратором на Навчанні у Андрія Чепіка. Подивіться самі, ввівши на ютубі "Андрій Чепік відгуки" - там є її історія трансформації!
  5. Галина Федорова, Ізраїль, круїзний бізнес, власниця турагентства. Як каже Галина: "Мій бізнес залишився на нулях через карантин, все просто завалилося". Але вона не попливла за течією, а вирішила взяти ситуацію в свої руки, запровадивши Чат-Боти! Галина навчалася взагалі з нуля, ніякої технічної підготовки у неї не було. На сьогодні - вона вже знайшла першого клієнта, який заплатив їй $150. Це невелика сума, але для першого досвіду Галина задоволена. Вона закрила завдання клієнта - знайти 100 чоловік їм на навчання. Галина залучила 1500 лідів, і група навчання в 100 чоловік була сформована! Цей клієнт взяв Галину на роботу на постійній основі :)

Якщо Ви теж хочете освоїти навик, з яким Ваш дохід буде стрімко зростати, а криза Вам буде не страшна - обов'язково освойте Чат-Боти у Андрія Чепіка! За цим майбутнє, і це вже точно!