ua en ru

Андерлехт - Манчестер Юнайтед 1-1: відео голів та огляд матчу

Андерлехт - Манчестер Юнайтед 1-1: відео голів та огляд матчу Фото: "Андерлехт" - "Манчестер Юнайтед"

Дендонкер ударом головою приніс нічию бельгійському клубу

До уваги читачів РБК-Україна пропонуємо відео голів та огляд матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому бельгійський "Андерлехт" приймав вдома англійський "Манчестер Юнайтед".

У першому таймі помітна перевага була у "Манчестера". У підсумку цілком логічно гості зуміли забити. Генріх Мхітарян забив четвертий гол у семи матчах Ліги Європи, а до цього Джессі Лингард потрапив у штангу.

altФото: Дендонкером пробив у ворота Ромеро

У другому таймі "Андерлехт" додав, хоча по-справжньому небезпечних моментів не було. Більш того навіть не було ударів у створ аж до 86 хвилини. Але й одного удару в площину виявилося достатньо, щоб зрівняти рахунок. Леандер Дендонкер сильним ударом головою приніс нічию.

altФото: МЮ пропустив в кінцівці гол від Дендонкера

МЮ не зміг перемогти незважаючи на солідну ігрову перевагу, у "Андерлехта" залишаються шанси на загальну перемогу.

Андерлехт - Манчестер Юнайтед 1:1

Голи: Дендонкер, 86, Мхітарян, 36

Андерлехт: Мартінес, Аппіа, Мбоджи, Нейтинк, Обрадовіч, Дендонкер, Бруно (Кипчу, 58), Тилеманс, Станчу (Ханні, 64), Ачімпонг, Телин (Теодорчик, 75)

Манчестер Юнайтед: Ромеро, Валенсія, Байї, Рохо, Дармиан, Каррік, Погба, Мхітарян (Фосу-Менса, 90), Лингард (Мартіаль, 63), Рашфорд (Феллаїні, 75), Ібрагімович

Попередження: Обрадовіч, Мхітарян, Каррік, Фосу-Менса

Нагадаємо, початок матчу першого матчу 1/4 фіналу Ліги Європи між "Ліоном" і "Бешикташем" був відкладений через поведінку фанатів.