ua en ru

Анчелотті відмовився від роботи в збірній Італії

Анчелотті відмовився від роботи в збірній Італії Фото: Карло Анчелотті (acmilan.com)

Спеціаліст хотів би залишитися тренером клубу

Італійський фахівець Карло Анчелотті заявив, що не має наміру стати головним тренером збірної Італії. Про це він заявив в ефірі передачі La Domenica Sportiva на телеканалі RaiSport.

"Федерація футболу Італії пов'язувалася зі мною. Це велика честь, що багато людей хочуть бачити мене на чолі збірної Італії. Однак робота в збірній суттєво відрізняється від клубної роботи. Я хотів би залишитися на чолі клубу. Мені подобається щодня бути з командою. У італійському футболі також є деякі проблеми, які необхідно вирішити. Зокрема, існує конфлікт інтересів між федерацією футболу та клубами", - сказав Анчелотті.

Ancelotti sull'ipotesi Nazionale

Carlo Ancelotti, in chiusura del suo intervento a #LaDS, non chiude alla possibilità di allenare la #Nazionale italiana a partire da giugno: "Deve cambiare il mio modo di pensare. A me piace allenare tutti i giorni ma questo non vuol dire che da qui a giugno non cambierò idea"

Опубліковано RaiSport 3 грудня 2017 р.

Фахівець додав, що як мінімум до червня не приступить до роботи з новою командою.

"Поки я планую відпочити до 30 червня. Тим більше що у збірної Італії, на жаль, немає ніяких важливих матчів до червня. У мене немає проблем з Карло Тавеккіо, хоча я не розмовляв з ним безпосередньо, з федерацією мене пов'язували інші люди", - додав Анчелотті.

Нагадаємо, раніше Карло Анчелотті, який є основним кандидатом на посаду наставника збірної Італії, вимагав від місцевої федерації футболу провести глобальні реформи, перш ніж він дасть свою відповідь.