ua en ru

Аналітичний огляд ринку Форекс на 11 лютого 2014 р

Торгова сесія в понеділок, 10 лютого, відбулася на Форексі спокійно. У відсутність макроекономічних орієнтирів пара євро/долар на ринку Форекс демонструвала лише незначний імпульс до зростання.

Торгова сесія в понеділок, 10 лютого, відбулася на Форексі спокійно. У відсутність макроекономічних орієнтирів пара євро/долар на ринку Форекс демонструвала лише незначний імпульс до зростання. Торги вона завершила на рівні 1,3642.

Новини ринку Форекс. У вівторок, 11 лютого, пара євро/долар на Форексі продовжує торгуватися з невеликим підвищенням. До 12:00 за київським часом курс знаходився на позначці 1,3670. Незважаючи на дуже тихе початок тижня, воно може виявитися затишшям перед наближенням бурею на валютних ринках, вважають аналітики ринку Форекс. У вівторок Джанет Йеллен зробить перші заяви як голови ФРС. Найцікавіше - це коментарі з приводу опублікованих нещодавно даних про ринок праці: показник безробіття склав 6,6%, що всього на 0,1% вище цільової позначки, яку визначила ФРС в якості орієнтира для зміни курсу монетарної політики.

Підготовлені коментарі Йеллен будуть опубліковані трохи раніше, так що перша реакція ринку Форекс буде вже в цей час, однак основний інтерес представляють саме її відповіді на питання конгресменів. Будь-який необережний відповідь може викликати різкі коливання валют, причому велика ймовірність, що долар на ринку Форекс виявиться під тиском. У пари євро/долар на Форексі є шанси продемонструвати зміцнення в найближчі дні на ймовірне "м'яких" коментарі глави ФРС. Це може відправити пару в район 1,3720 на ринку Форекс, вважають фахівці.