ua en ru

АМКУ тимчасово зупинив поставки дизпалива на залізниці

АМКУ тимчасово зупинив поставки дизпалива на залізниці Фото: АМКУ

Зупинка пов'язана з розглядом скарг двох учасників конкурсу "Укрзалізниці"

Антимонопольний комітет України (АМКУ) призупинив закупівлю дизельного палива для потреб залізничної галузі. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

У повідомленні йдеться, що призначення АМКУ розгляд скарги двох учасників конкурсу на 28 березня може вичерпати запаси дизпалива в одній з областей країни, так як палива там вистачить на 5 діб. З цієї причини, "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця" направило листа до АМКУ з проханням розглянути скарги учасників торгів вже 4 березня.

За даними "Укрзалізниці", філія "Центр забезпечення виробництва" вважає скарги компаній-учасників конкурсу ТОВ "Елемент Нафта" і приватного підприємства "ОККО Бізнес-контракт" безпідставними та необґрунтованими. Більше того, компанія повідомляє, що з метою не допустити зрив поставки дизельного палива на залізниці України і підприємства залізничної галузі, "Центр забезпечення виробництва" вже АМКУ надав необхідні роз'яснення з викладеним скаржниками зауважень і всю необхідну документацію конкурсних торгів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" не планує підвищувати тарифи на пасажирські перевезення в 2016 році.