ua en ru

Amillidius (Амиллидиус) - створює і захищає репутацію вашого бізнесу в інтернеті

Amillidius (Амиллидиус) - створює і захищає репутацію вашого бізнесу в інтернеті

Веб-студія Amillidius вже 7 років надає повний пакет послуг з digital marketing, хоча починалося все із створення і оптимізації сайтів. Сьогодні ж Амиллидиус - це професійна команда фахівців, які розбираються у всіх напрямках і тонкощі інтернет-маркетингу від залучення клієнтів до боротьби з негативом. Якщо ваш бізнес поки далекий від інтернету або розкрутка є, але просувається дуже повільно, вам варто звернутися в Амиллидиус. Відгуки про нього визначають працівників компанії, як хороших і відповідальних фахівців, які виконують усі завдання якісно і в обумовлені терміни. Так що клієнтам цієї веб-студії більше не доводиться переживати за розвиток свого бренду в мережі - це справа під наглядом надійних людей.

Amillidius (Амиллидиус) - створює і захищає репутацію вашого бізнесу в інтернеті

Історія Amillidius від заснування до наших днів

Веб-студія Амиллидиус була заснована в 2010 році і займалася створенням і просуванням сайтів в пошукових системах. 2 роки це було основним напрямком компанії, але в 2012 році було прийнято доленосне рішення про розширення спектру послуг. Все-таки прогрес не стояв на місці, і команда Амиллидиуса розвивалася одночасно з ним. Спочатку до пакету послуг додалися PR і SMM. Через рік фахівці навчилися як слід роботі з контекстною рекламою Google і Яндекс, і в 2013 клієнтам Amillidius стала доступна послуга PPC.

А в 2015, враховуючи накопичений досвід і знання, керівництво компанії вирішило всерйоз зайнятися власною стратегією підтримки якості позитивної видачі з брендованим запитам і відгуками про компаніях. Інакше кажучи колектив став більше часу приділяти питанню управління репутацією бренда - SERM. Пропозицію з успіхом вийшла на ринок, і вже скоро перші клієнти отримали явне поліпшення за кількістю нових користувачів і угод - стратегія працювала відмінно. Це досі є головною місією компанії Амиллидиус - охороняти репутацію своїх партнерів, якщо на неї здійснюються несправедливі нападки. На даний момент веб-студія надає всі існуючі послуги з інтернет-маркетингу і постійно розвивається сама і допомагає своїм клієнтам.

Amillidius (Амиллидиус) - створює і захищає репутацію вашого бізнесу в інтернеті

Які послуги надає Амиллидиус своїм клієнтам

Компанія Amillidius працює з усіма видами онлайн-просування: управління репутацією, просування в соцмережах, оптимізація сайтів, реклама в мережі. Давайте докладніше розберемося, що і як працює, як приносить користь вашому бізнесу. Можливо, в якійсь області у вас є недоробки, які зможе усунути саме Амиллидиус. Відгуки людей, які з ним співпрацюють, хвалять команду за професіоналізм та оперативність.

SERM - управління репутацією

найважливіша галузь Амиллидиуса - це SERM. Search Engine Reputation Management дозволяє з допомогою різних прийомів і інструментів практично повністю контролювати матеріали в пошуковій видачі. Простіше кажучи, SERM спрямований на те, щоб потенційні клієнти при пошуку вашої компанії в пошукових системах бачили позитивні або нейтральні статті, замість негативу, який цілком могли замовити конкуренти.

Управляти репутацією так значимо, тому що користувачі орієнтуються на посил тих відгуків, що знайдуть. Від цього залежить - виберуть пропозицію вашого бізнесу або звернуться до когось іншого. SERM включає в себе як публікацію інформативного контенту про вашої організації, так і роботу з коментарями інших людей. При правильному виконанні ви отримуєте позитивні тексти на перших сторінках пошукових систем, а весь негатив опускається назад, де його швидше за все навіть не прочитають. В очах користувачів будується імідж авторитетної компанії, і вони перетворюються на постійних клієнтів.

Amillidius (Амиллидиус) - створює і захищає репутацію вашого бізнесу в інтернеті

Online-PR - реклама бізнесу в мережі

Онлайн-реклама - це наступний після SERM крок. Паперові проспекти відходять у минуле - ваша цільова аудиторія вже давно перейшла в мережу, і там набагато простіше донести до них вашу пропозицію і провести рекламну кампанію товару або послуги. Але при цьому піар також робить більший наголос на загальний позитивний образ бренду: сюди входить і робота з існуючими ресурсами - компанії і сторонніми, вивчення трендів і думки користувачів. Сигналом до того, що online-PR рухається успішно - поява нових передплатників на вашому сайті або представництва в соціальних мережах.

Варто відзначити, що всі напрямки так чи інакше пов'язані і переплітаються між собою. Є загальні алгоритми дій, інструменти і підхід до деяких моментів. Так, в онлайн-піар автоматично включається контекстна реклама, оптимізація сайту і робота в соцмережах. І при цьому ці послуги можна надавати окремо. Хоча ефективніше всього, звичайно, повний комплект, який пропрацює всі напрямки, зміцнить репутацію і приверне нових клієнтів.

PPC - контекстна реклама

Найчастіше рекламне оголошення розміщується на якийсь майданчику на тривалий період часу і коштує відповідно. Куди зручніше і прогресивнішим на цьому тлі виглядає контекстна реклама - PPC має безліч переваг, які роблять її більш продуктивною, ніж інші. PPC - це ті самі рекламні посилання на перших рядках пошукової системи, коли ви шукаєте якийсь товар, а також "переслідують" вас по деяким сайтам оголошення про смартфон, який ви шукали.

Головний момент - це ціна, оплата проводиться тільки за перехід по рекламному посиланню. Плюс оголошення показується саме вашої цільової аудиторії, так як в ньому застосовуються ключові запити. Наступний плюс - майже миттєвий відгук, по якому можна зробити висновки про "вдалості" оголошення і оперативно його при необхідності виправити. Так що контекстну рекламу можна сміливо назвати більш швидкої і оптимальної за рахунок тонких налаштувань і орієнтації безпосередньо на ЦА.

SMM - просування в соцмережах

Social Media Marketing - SMM - це масштабна робота з усіма існуючими соціальними мережами, адже кожен користувач інтернету зареєстрований хоча б в одній з них і є потенційним клієнтом для тієї чи іншої сфери послуг. Перший крок SMM - це створення тематичного спільноти вашої марки. А далі: робота з дизайном і загальним стилем, створення цікавого та вірусного контенту, залучення передплатників, спілкування з аудиторією, розвага користувачів, що є все та ж робота над репутацією, таргетована реклама, докладна статистика та інше.

Сюди ж відноситься галузь SMO — Social Media Optimization. Але вона спрямована на залучення відвідувачів з соцмереж на ваш головний сайт. Для цього розміщуються посилання на матеріали ресурсу, на ньому в свою чергу додаються кнопки соцмереж, створюється адаптивна версія, щоб користувачі мобільних пристроїв не зазнавали труднощів при переході на сайт. Зручність використання і просування в мережі зробить сайт більш популярним, а потім відбудеться і зростання замовлень.

Amillidius (Амиллидиус) - створює і захищає репутацію вашого бізнесу в інтернеті

WEB-розробка, створення сайтів

Тут не потрібно бути багатослівним: в століття прогресу і активного розвитку інтернет-технологій не мати власний сайт - означає втратити тисячі клієнтів, які щодня заходять в мережу. Офіційний сайт - це ваша візитка, обличчя бренду, якщо завгодно. Наявність власного ресурсу автоматом додає компанії статусності, адже користувачі думають: “якщо у фірми немає сайту, то вона дрібна/несерйозна/ненадійна тощо. Створивши сайт з ним потрібно також активно працювати і не запускати: створювати рекламу, просування в соцмережах, регулярно публікувати корисний для читачів контент, оптимізувати, додавати віджети, стежити за швидкістю завантаження і зручністю використання. Окрему увагу варто приділити і SEO-оптимізації, щоб займати перші місця у видачі пошукових систем.

SEO - пошукова оптимізація сайтів

Search Engine Optimization - пошукова оптимізація і просування сайту. Без SEO вибитися в перші ряди пошукової видачі Google і Яндекс практично неможливо, якщо тільки ваша послуга не є єдиною в своєму роді. Але так як це малоймовірно, то варто звернути увагу на пошукову оптимізацію, щоб не опинитися на який-небудь 5 або 10 сторінці - до них взагалі хтось добирається?

Перші позиції у видачі гарантують вам відвідування користувачем саме вашого сайту. Адже вже саме перебування на самому початку свідчить про престижність фірми і викликає довіру ще до заходу на сам ресурс. Головна фішка SEO в зборі ключових запитів, які зазвичай шукають потенційні замовники в пошукових системах, і впровадження їх у тексти статей та описів. Є свої ідеальні відсотки кількості, щоб виявитися в очах пошукової системи надійним інформаційним джерелом. Це і впливає на місце в пошуковому рейтингу.

Ставлення до Amillidius - відгуки клієнтів

Відгуки про Amillidius можна знайти на тематичних форумах, де збираються маркетологи і звичайні користувачі для обговорення нових віянь маркетингу і, власне, компаній, що надають послуги. Амиллидиус отримує багато хвалебних відгуків про свою роботу. Клієнти веб-студії відзначають досить швидкі результати і явне поліпшення своїх справ від цієї співпраці. Багато фірм залишилися на плаву саме завдяки Амиллидиус - конкурентна боротьба може сильно вплинути на рейтинг організації, а команда Amillidius ретельно за цим стежить і не дозволяє чужих атак завдати шкоди своїм партнерам. Багато постійні клієнти рекомендують саме цю компанію учасникам форумів і спільнот для плідної просування бізнесу в інтернеті.

Amillidius (Амиллидиус) - створює і захищає репутацію вашого бізнесу в інтернеті

Висновок

Як бачите, сфера інтернет-маркетингу включає широкий ряд різноманітних заходів, які працюють на вашу справу. Самому впоратися з усіма процесами і встежити за всіма новинками просто нереально. Якщо ви хочете отримати відчутний результат, то слід звертатися до тих, хто спеціалізується на digital marketing. Тоді всі роботи будуть проводитися правильно і приносити максимум вигоди. Виглядає цілком логічним стати партнером веб-студії Amillidius - відгуки про неї діючих клієнтів свідчать про якісні послуги.

Ставши клієнтом компанії Amillidius, ваш бізнес легко увіллється в ринок представників інтернет-послуг і швидко придбає популярність. Команда буде підтримувати позитивну репутацію бренду, захищати ваше ім'я від нападок конкурентів. Застосування сучасних і ефективних технологій гарантує швидке досягнення результату: збільшення кількості клієнтів і, відповідно, продажу. Професійний підхід співробітників Амиллидиус до своєї роботи викликає повагу клієнтів, адже вони точно знають, що отримають найкраще обслуговування від колективу, який любить і розбирається в своїй справі.