ua en ru

США в липні проведуть бізнес-саміт для допомоги Україні, - Абромавічус

США в липні проведуть бізнес-саміт для допомоги Україні, - Абромавічус Глава Мінекономрозвитку України Айварас Абромавічус

У Вашингтоні (США) у липні 2015 р. відбудеться американсько-український бізнес-саміт. Про це повідомив міністр економічного розвитку України Айварас Абромавічус у своєму Twitter.

"У липні у Вашингтоні відбудеться US-Ukraine Business Summit. З нашої сторони поїдуть члени Кабміну, представники бізнесу", - повідомив міністр.

Нагадаємо, в березні 2014 р. повідомлялося, що США мають намір відновити діяльність Комісії стратегічного партнерства на рівні міністрів з метою поглиблення стратегічного партнерства між США і Україною у сфері ядерної безпеки, політичного діалогу і верховенства права, енергетичної безпеки, співробітництва в галузі безпеки, науки і технологій.

Тоді ж стало відомо і про плани Міністерства торгівлі США організувати американсько-український бізнес-саміт у Вашингтоні для обговорення можливих інвестицій американських компаній в Україну.

Повідомлялося також, що Мінторгівлі США сформує інноваційний рада, яка розгляне шляхи розвитку підприємництва, правової культури та інфраструктури для інновацій в Україні.

Зазначимо, глава Мінекономрозвитку України Айварас Абромавічус планує залучити 12 млрд дол. інвестицій завдяки просуванню України в рейтингу Doing Business.