ua en ru

Американський журналіст розповів подробиці інциденту з поліцією у РФ

Американський журналіст розповів подробиці інциденту з поліцією у РФ Фото: журналіст Майкл Бом (скріншот 1tv.ru)

Йому так і не пояснили причину перевірки

Американський журналіст Майкл Бом, затриманий у Російській Федерації, повідомив, що йому так і не пояснили причину перевірки. Подробиці інциденту він описав на своїй сторінці у Facebook.

"Поліція сьогодні вранці приїхала до мене додому і перевірила мої документи (візу, реєстрацію, паспорт) - "стандартна перевірка документів іноземців", як мені пояснили. Потім попросили мене проїхати з ними до відділку поліції, що я і зробив", - повідомив журналіст.

За словами Бома, обійшлося без наручників. У відділенні його змусили написати пояснювальну записку, причину якої не назвали.

Раніше у ЗМІ повідомляли, що журналіста затримано через відсутність реєстрації. Але Бом це спростовує і каже, що реєстрація у нього є.

"Дивно й те, що приїхали до мене додому для перевірки. Зазвичай на вулиці перевіряють документи. Так і не пояснили, чому вони вирішили ощасливити мене таким несподіваним домашнім візитом", - прокоментував інцидент журналіст.

ПРО ТО, КАК ПОЛИЦИЯ МЕНЯ ЗАДЕРЖАЛА СЕГОДНЯ --- Полиция сегодня утром приехала ко мне домой и проверили мои документы (...

Опубліковано Майклом Бомом 7 грудня 2017 р.

Нагадаємо, американський журналіст Майкл Бом був затриманий у Москві. Відзначається, що він відомий своїми виступами на телебаченні РФ, особливо на політичних ток-шоу, і дотримується прозахідної позиції у питаннях Криму, Донбасу і Сирії.