ua en ru

Американський сенатор Грем пропонує ввести нові санкції проти Росії

Американський сенатор Грем пропонує ввести нові санкції проти Росії Фото: Ліндсі Грем анонсував нові санкції проти Росії

За словами Грема, в 2017 році Конгрес США докладе зусиль для посилення санкцій проти Росії

Американський сенатор від штату Південна Кароліна (Республіканська партія) Ліндсі Грем пропонує ввести нові санкції проти Росії. Про це він заявив у ході виступу на Мюнхенській конференції-2017, повідомляє видання RSN.

Крім того, за словами Грема, в 2017 році Конгрес США докладе зусиль для посилення санкцій проти Росії і відповідний законопроект буде направлений президенту США Дональду Трампу.

"Кажу нашим німецьким друзям - ви наступні. Нашим друзям у Франції - вони йдуть за вами. А моєму другові пану Лаврову - я сподіваюся, ви, нарешті, зіткнетеся з наслідками за те, що ви і ваш режим робите з демократичними країнами", - сказав Грем.

Як повідомив Грем, з питання посилення санкцій проти Росії буде двопартійне голосування. Грем також додав, що Трамп як лідер вільного світу, має працювати з сенаторами США, щоб покарати Росію.

"Ми ввели санкції проти Росії за втручання в наші вибори в додаток до того, що вони зробили в Криму. Буде голосування. Воно буде двопартійними... Моя мета - покласти це (законопроект про нові санкції проти Росії, - ред.) на стіл Трампа. Я сподіваюся, він прийме цю ідею. Як лідер вільного світу, він повинен працювати з нами, щоб покарати Росію", - заявив Грем.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сенатори США підготували вето на зняття санкцій з Росії.