ua en ru

Американські інвестори планують реалізувати в Криму проект з переробки ТПВ

Інвестори зі Сполучених Штатів Америки мають намір реалізувати в Криму проект з переробки твердих побутових відходів (ТПВ). Про це йшлося під час зустрічі голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолія Могильова та президента компанії Sher Technologies, LLC Рохайні Метті, передає прес-служба Кабміну.

Керівник американської компанії наголосив, що співпраця з Кримом є пріоритетною: "Інвестор бере на себе зобов'язання з фінансування проекту, створення відповідних потужностей і навчання персоналу".

Проект передбачає будівництво комплексу для переробки твердих побутових відходів з виробництвом електроенергії. В якості майданчиків для реалізації проекту попередньо розглядаються Сімферопольський район і Керч. "Крим зацікавлений у такій співпраці. Вважаю, нам необхідно створити робочу групу, яка підготує план покрокових дій з реалізації цього проекту", - резюмував Могильов.

Читайте також: На "Ялтинських ділових зустрічах" презентували проект з будівництва комплексів з утилізації ТПВ в Криму вартістю 500 млн дол