ua en ru

Американська система ПРО в Південній Кореї готова до перехоплення ракет

Американська система ПРО в Південній Кореї готова до перехоплення ракет Фото: США встановили систему ПРО в Південній Кореї

США завершили установку THAAD у Південній Кореї

Сполучені Штати Америки завершили встановлення системи протиракетної оборони THAAD у Південній Кореї. Про це повідомили в Пентагоні, передає NBCNews.

В американському оборонному відомстві також розповіли, що протиракетна система вже готова до перехоплення ракет Північної Кореї (КНДР).

"Американська ракетна система THAAD у Південній Кореї вже працює і має початкову здатність здійснювати перехоплення", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Північна Корея заявила,що готова провести чергові ядерні випробування в будь-який час і в будь-якому місці з метою зміцнення своїх сил до максимуму.

Зокрема, представник Міністерства закордонних справ КНДР заявив, що країна максимально прискорить зміцнення свого ядерного потенціалу у відповідь на "шантаж санкціями і тиском з боку США".

Нагадаємо, в середу, 3 травня 2017 року, Військово-повітряні сили США мають намір провести новий випробувальний запуск міжконтинентальної балістичної ракети (МБР) Minuteman III.