ua en ru

Альтернативний транспорт - екологічно та зручно

Альтернативний транспорт - екологічно та зручно

Все більше людей у ​​цивілізованому світі переважають чистий транспорт, експлуатація яких не спричиняє губительного впливу на навколишнє середовище. Каким він буває?

Велосипед

Самим простым способом руху, придуманним давно і не нами, є велосипед. Дійсно, досить проста винахід, буквально перевернув світ На сьогоднішній день мільярди людей у ​​всьому світі використовують велосипеди в повсякденному житті - добираються на роботу, проводять від'їзні прогулки, переміщуються по місту, обміняють автомобільні пробки. Обслуговування велосипеда не вимагає особливих навичок, якщо справа не йде про ремонте. Обычно для підтримки ідеального стану досить смажити цепь і стежити за цілістю шини, контролюючи тиск повітря в них.

Переваги велосипеду очевидні - не вимагає ніяких видів палива, довгоєнчен і не капризен. Єдиний мінус полягає в тому, що велосипед - досить габаритний транспорт, і його зберігання в офісах і квартирах затруднено.

Гироскутер

Відносительно новий вид транспорта - гіроскопи. Виберіть хороший гіроборд, вартість якого окажеться нижче ринкової, можна за допомогою послуги порівняння цін Е-Каталог.

Переваги такого виду транспорта заключаються у його легкій весі, малих габаритах та екологічності. Однак такий вид транспорту не призначений для пересування на далекі відстані. Хранити гіроскоп можна і в квартирі, заряжая від звичайної розетки.

Електросамокат

Самий новий вид транспорту, який має ряд переваг перед гіробордами. Во-первых, самокат розвиває довольно ощутимую швидкість - до 50 км / ч, що в міському режимі робить його майже не лідером у лінійці екологічного транспорту. Все удобства гироскутера предусмотрены в электросамокате, так що подібний вибір точно порадує вас.