ua en ru

Алковиробники заявили про врегулювання конфлікту з "Укрспиртом"

Алковиробники заявили про врегулювання конфлікту з "Укрспиртом" Алковиробники заявили про врегулювання конфлікту з "Укрспиртом"

Усі спори врегульовані в результаті переговорів

Конфлікт між легальними виробниками алкоголю та ДП "Укрспирт", що тривав кілька місяців, врегульовано. Про це повідомив директор ЛГЗ "Хортиця" Олексій Ковалевич, передає прес-служба "Асоціації легальних виробників алкоголю".

"Нарешті політика нового керівництва Укрспирту враховує інтереси споживачів, а не свої власні", - зазначив Ковалевич.

Раніше асоціація "Легальних виробників алкоголю" заявляла про те, що "Укрспирт", використовуючи своє монопольне становище на ринку, необґрунтовано підвищив закупівельні ціни на спирт для операторів алкогольного ринку і перестав відвантажувати спирт заводам, що відмовилися платити завищену ціну. Як повідомили в асоціації, зараз нове керівництво ДП "Укрспирт" підтверджує готовність відновити партнерські відносини з легальними виробниками алкоголю, зокрема з ЛГЗ "Хортиця", і запропонувати нові умови взаємовигідної співпраці.

За даними представників "Хортиці", в результаті переговорів з керівництвом ДП "Укрспирт", яке представляли: заступник директора ДП "Укрспирт" Горобець О. С., заступник директора ДП "Укрспирт" Мікаелян Р. Л., заступник директора ДП "Укрспирт" Альохін А. К., всі спірні питання врегульовані.

В асоціації повідомили, що "Укрспирт" виконав законні вимоги алкогольного холдингу і продовжив поставки, як і раніше, високоякісної сировини для виробництва продукції на ЛГЗ. "Ми ексклюзивно забезпечимо ЛГЗ "Хортиця" кращим спиртом у світі", - прокоментував заступник директора ДП "Укрспирт" Горобець О. С.