ua en ru

Alitalia поверне пасажирів із заблокованого на Маврикії рейсу через коронавірус

Alitalia поверне пасажирів із заблокованого на Маврикії рейсу через коронавірус Ілюстративне фото (dreamstime.com)

Alitalia готує до негайного повернення на батьківщину 40 пасажирів

Італійська авіакомпанія Alitalia поверне пасажирів із заблокованого на Маврикії рейсу через загрозу поширення нового типу коронавіруса. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Corriere della Sera.

Повідомляється, що Alitalia готує до негайного повернення на батьківщину 40 пасажирів рейсу.

Нагадаємо, пасажирам рейсу авіакомпанії Alitalia з Риму не дозволили зійти з літака після приземлення в аеропорту острова Маврикія у зв'язку з загрозою поширення коронавіруса. Так, влада Маврикія заявила, що в'їзд у країну можливий тільки у разі, якщо пасажири погодяться пройти карантин у лікарнях у столиці країни. Після первинного огляду місцева влада вирішила залишити на борту літака лише близько 70 пасажирів з Ломбардії та Венето. Всі інші змогли зійти з літака без вимоги проходити карантин.

Як повідомляло РБК-Україна, в результаті розповсюдження коронавіруса в Італії кількість жертв від вірусу зросла до шести осіб. У державній лікарні Брешії померла жінка з Крему, яка була переведена туди вчора і отримала позитивний результат на коронавірус.

Раніше повідомлялося, що через спалах коронавірусу в Італії поліція і медики почали пошуки "нульового пацієнта". Правоохоронці та співробітники медичних установ в оперативному режимі намагаються визначити, хто заніс коронавірус в Італію.