ua en ru

В Алеппо жертвами авіаударів стали 28 людей

В Алеппо жертвами авіаударів стали 28 людей Фото: авіаудари по місту Алеппо

Як зазначається, на кілька районів міста Алеппо були скинуті "бочкові бомби"

Авіаудари по місту Алеппо (Сирія) забрали життя не менше 28 чоловік, включаючи дітей. Про це повідомив базований у Лондоні Сирійський центр моніторингу за правами людини, передає ВВС.

Як зазначається, на кілька районів міста Алеппо були скинуті "бочкові бомби". В одному з кварталів бомба потрапила в госпіталь, постраждали деякі пацієнти та співробітники лікарні.

Повідомляється, що нальоти імовірно були здійснені сирійськими або російськими літаками на східні райони міста, які контролюються повстанцями.

"Під час бомбардування з опівночі до 11 ранку використовувалися всі види зброї. Тепер госпіталь непридатний для роботи", - передає агентство Франс-прес слова одного з лікарів, Мохаммада Хейра.


Мешканці іншого кварталу також повідомили про використання снарядів ненаправленного дії.

"Звідки ні візьмися зверху впала бомба бочкова. Ми вийшли на вулицю, і друга, а потім третя вдарили по нас", - розповів підліток Ахмад Ерфан, що живе у кварталі Салхин.

Сирійський уряд, у свою чергу, стверджує, що контрольовані ним західні райони Алеппо зазнали артобстрілу з боку повстанців. Загинула як мінімум одна людина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сирії бойовики ІДІЛ збили військовий літак.