ua en ru

Олександрія - Динамо: анонс матчу

Олександрія - Динамо: анонс матчу Фото: "Олександрія" - "Динамо" (fco.com.ua)

Готуємося до поєдинку 1/8 фіналу Кубка України

"Динамо" у гостях зустрінеться з "Олександрією" в матчі 1/8 фіналу Кубка України. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 19:30, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, у даному поєдинку явна перевага на стороні гостьової команди.

25 жовтня 19:30
Олександрія, стадіон "Ніка"

Матч розсудить бригада арбітрів на чолі з 41-річним львів'янином Юрієм Можаровським. У нинішньому сезоні він має в своєму активі 4 матчі вищого вітчизняного дивізіону, в яких показав 22 попередження (в середньому - 5,5 за гру), не видаляв гравців з поля і пенальті не призначав.

Серед цих поєдинків був і один за участю "Динамо" - у 2 турі "біло-сині" на виїзді перемогли донецький "Шахтар" (0:1), а арбітр показав 6 попереджень, 5 з яких у пасиві "динамівців".

Асистенти арбітра - Максим Чертоляс (Херсон), Микола Левко (Чернівці). Четвертий арбітр - Юрій Іванов (Макіївка, Донецька область). Спостерігач арбітражу - Володимир Петров (Харків).

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "У кожній грі потрібно перемагати - це найголовніше. Починаємо новий для нас турнір, Кубок України, ставимо завдання перемогти в ньому. Після гри з "Шахтарем" ми не дорахувалися двох гравців, але до наявної обоймі додамо групу молодих хлопців. Це анітрохи не знімає з них відповідальності за результат у грі в Олександрії".

Орієнтовні склади:

"Динамо": Рудько, Пантич, Хачеріді, Кадар, Кендзьора, Шепелев, Гармаш, Гусєв, Гонсалес, Буяльський, Кравець.

"Олександрія": Паньків, Бондаренко, Цуріков, Каленчук, Запорожан, Гітченко, Сітало, Пашаєв, Грицук, Старенький, Банада.

Нагадаємо, за вихід до чвертьфіналу Кубка України змагатимуться 10 команд української Прем'єр-ліги, дві з Першої ліги та чотири з Другої ліги.