ua en ru

Албанія - Україна: онлайн трансляція (рахунок 1:4)

Албанія - Україна: онлайн трансляція (рахунок 1:4) Фото: гравці збірної України (ffu.ua)

РБК-Україна проведе трансляцію товариського поєдинку

Албанія - Україна. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна в 17:00, дивитися матч можна на каналах Україна і Футбол 2. Команда України проведе контрольний поєдинок, в якому зустрінеться проти Албанії. На думку букмекерів, у даному матчі перевага на боці української команди.

3 червня 17:00
Евіан, стадіон "Каміль Фурньє"

Стартові склади:

Україна: Лунін, Соболь, Бурда, Кривцов, Бутко, Малиновський, Зінченко, Марлос, Коноплянка, Ярмоленко, Бесєдін

Запасні: Бойко, Матвієнко, Шабанов, Лук'янчук, Караваєв, Коваленко, Шапаренко, Сидорчук, Селезньов

Матч закінчився 1:4

90 хв. Звучить фінальний свисток!

90 хв. ГОЛ! Дубль Коноплянки! Шапаренко одним пасом знищив оборону Албанії, відправивши у прорив Ярмоленка. Андрій відіграв на Коноплянку, який пробив вже по порожніх воротах Беріші.

88 хв. ГОЛ! Ндой підхопив м'яч в штрафній України, легко хитнув Караваєва і пробив з-під Олександра в ближній кут, Лунін не впорався.

71мин. Зінченко та Малиновського замінили. Сидорчук та Коваленко вийшли на поле.

68 хв. Не зарахований гол Селезньова! Після прострілу Коноплянки м'яч залетів на дальню штангу, звідки Селезньов легко розстріляв ворота, але з положення поза грою.

57 хв. Шапаренко вийшов замість Марлоса.

46 хв. Розпочався другий тайм.

45+2 хв. Закінчився перший тайм. Перерва.

45+1 хв. ГОЛ! Албанці вже подумки були в роздягальні, отримавши третій гол! Марлос після швидкого розіграшу стандарту закинув м'яч на Малиновського, а Руслан вирішив зробити знижку на Ярмоленка, який легко пробив у ближній кут практично порожніх воріт!

36 хв. Другий ГОООЛ знову на рахунку Ярмоленко і Коноплянка! Тепер уже Євген протягнув м'яч до штрафної і зіграв на Андрія, який легко втік від двох захисників і розстріляв ворота втраченого БеБериши.

31 хв. ГООЛ! Україна попереду після голу Коноплянки! Марлос через центр зіграв на Ярмоленка, а Андрій пішов від підкату захисника і відіграв на вільного на краю штрафного Коноплянку, який здорово пробив у ближній кут!

19 хв. Марлос зіграв у штрафний майданчик на Ярмоленка, який відразу ж пробив, але влучити у ствір не вийшло.

13 хв. Лунін відбив дальній удар Лилая.

8 хв. Хюсай врятував Албанію! Постріл Марлоса був блокований, а подальше добивання Ярмоленка було відображено зусиллями стояв на лінії воріт Хюсая!

3 хв. Поки йде гра в центрі поля.

1 хв. Матч розпочався!

- Команда готова.

- Головним рефері призначено 29-річного француза Франсуа Летексьє. На лініях йому допомагатимуть співвітчизник Сіріль Муньєр та швейцарець Рафаель Цедер.

- Збірна України перед грою прогулялася по Евіану.

- Стадіон в очікуванні матчу.

Албанія - Україна: онлайн трансляція (рахунок 1:4)Албанія - Україна: онлайн трансляція (рахунок 1:4)


Національна збірна України зіграє другий контрольний поєдинок. У цьому матчі "синьо-жовті" зустрінуться з головною футбольною командою Албанії.

Команди провели між собою п'ять матчів, Україна виграла чотири з них і одного разу зіграла внічию. також чотири

Албанія - Україна: онлайн трансляція (рахунок 1:4)

Албанці також не зуміли кваліфікуватися на майбутній ЧС-2018, оскільки, як і наша команда, фінішували третіми у своїй групі відбору.

Перший контрольний поєдинок українці провели проти збірної Марокко 31 травня. Цей матч завершився нічиєю з рахунком 0:0.

У матчі проти Марокко в збірній України дебютували Микита Бурда і Микола Шапаренко. Сьогодні в грі з Албанією може статися шістнадцятий дебют футболіста національної команди під керівництвом Андрія Шевченка. Мова йде про захисника Павла Лукъянчука.

Відомо, що цей поєдинок пропустять Андрій П'ятов та Тарас Степаненко: наставник збірної України Андрій Шевченко вирішив відпустити футболістів достроково, оскільки вони провели насичений сезон у складі донецького "Шахтаря".