ua en ru

Аласанія розповів про перші кроки на посаді голови Громадського мовлення

Аласанія розповів про перші кроки на посаді голови Громадського мовлення Фото: Зураб Аласанія (РБК-Україна)

Він виділив три пріоритетних напрямки роботи

Обраний головою правління Національної громадської телерадіокомпанії України (НГТУ) Зураб Аласанія вже робить перші кроки на новій посаді. Про це він розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

"Команда - її треба підбирати. Саме цим я займався останні два місяці, і охочих небагато, повірте. "Лави запасних" немає. Після перемоги (в конкурсі на посаду голови правління НОТУ, - ред.), звичайно, така "лавка" з'явиться, бажаючих додасться, але, тим не менш, команду потрібно підбирати. Отже, перший крок буде - HR. Вкрай важлива річ, якої ніколи на НТКУ не було", - заявив Аласанія.

Наступним крокам, за його словами, буде активна робота у сфері публічних комунікацій.

"PR - це ще одна комунікаційна річ, якої нам постійно не вистачало. Я, як інженер за професією, завжди думав, що треба робити справу, а не піаритися. Так ось - я не прав. Піаритися теж треба", - визнав обраний голова правління НОТУ.

Також на новій посаді Аласанія планує зайнятися вирішенням внутрішніх питань.

"Це, в тому числі, і переформатування бюджету, який жахливий. Але навіть те, що є, має бути правильно структуровано", - підкреслив він.

Нагадаємо, Зураб Аласанія був обраний головою правління Національної громадської телерадіокомпанії України в понеділок, 10 квітня.