ua en ru

Акціонери "Київського заводу шампанських вин" звільнили виконавчого та генерального директорів

Рішенням чергових загальних зборів акціонерів ПАТ "Київський завод шампанських вин "Столичний" від 18 квітня 2013 р. з посади виконавчого директора "КЗШВ" звільнено Валерія Романського та генерального директора Ерлфріда Баатца. Про це повідомляє система розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

Романський є акціонером ПАТ "КЗШВ "Столичний" та володіє часткою в статутному капіталі у розмірі 0,0017%. На посаді виконавчого директора товариства перебував з 1 жовтня 2009 р. по 18 квітня 2013 р.

Крім того, рішенням зборів акціонерів звільнено з посади гендиректора Ерлфріда Баатца, громадянина Німеччини, який не є акціонером товариства. На посаді гендиректора Баатц перебував з 17 грудня 2007 р. по 18 квітня 2013 р.

"Підставою для прийняття рішення про відкликання членів дирекці стала необхідність формування виконавчого органу товариства у відповідності до статуту товариства та положення про одноосібний виконавчий орган товариства", - йдеться у повідомленні.

ПАТ "Київський завод шампанських вин "Столичний" (м. Київ) виробляє та реалізує виноградні вина, безалкогольні напої; мінеральні та інші води, що розливаються у пляшки.