ua en ru

Під Радою мітингують близько 850 автомобілістів, - Нацполіція

Під Радою мітингують близько 850 автомобілістів, - Нацполіція Фото: акція протесту власників авто з еврономерами (facebook.comden.kazansky)

Точна кількість мітингувальників невідома

В акції протесту власників нерозмитнених автомобілів з "єврономерами" беруть участь близько 850 автомобілістів. Про це РБК-Україна повідомила прес-секретар Головного управління Нацполіції у Києві Оксана Блищик.

За її словами, точно не зрозуміло яка кількість людей бере участь саме у цій акції, оскільки під стінами парламенту і в радіусі всього урядового кварталу одночасно проходить до 10 протестних заходів.

В акції беруть участь близько 850 автомобілістів. За кількістю мітингуючих важко сказати, скільки там (під Радою) не тільки власників автомобілів "на бляхах", а там до 10 акцій", - сказала прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик.

Як передає кореспондент РБК-Україна, на вулиці Грушевського автомобілі стоять в чотири ряди, але одна смуга в центрі дороги вільна для проїзду автотранспорту. На місці акції видно машини з литовськими та польськими номерами.

На ділянці дороги по вулиці Інститутській, трохи вище від метро "Хрещатик" поліція обмежено пропускає автомобілі в бік Верховної Ради.

У свою чергу журналіст Денис Казанський стверджує, що кількість мітингувальників сягає 1 тис. чоловік.

"Мітинг власників авто на єврономерах під Радою. Організовано досить непогано. Люди приїхали з різних регіонів. Політичних прапорів немає. Людей десь до тисячі", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Мітинг власників авто на єврономерах під Радою. Організовано доволі непогано. Люди приїхали з різних регіонів. Політичних прапорів немає. Людей десь до тысячи.

Опубліковано Денисом Казанским 6 вересня 2017 р.

Нагадаємо, Національна поліція України відкрила кримінальне провадження за фактом розгрому активістами магазину в центрі Києва зі стертими графіті часів Революції Гідності 2013-2014 років.