ua en ru

Акції Apple подешевшали після презентації нових моделей IPhone

Після презентації нових моделей IPhone акції Apple впали більш, ніж на 2%. Вартість однієї акції до завершення сесії на біржі NASDAQ опустилася до 494,64 дол. Торік після презентації iPhone 5 акції Apple змогли встановити історичний рекорд в 705 дол.

Після презентації нових моделей IPhone акції Apple впали більш, ніж на 2%. Про це повідомляє "Комерсант FM".

Вартість однієї акції до завершення сесії на біржі NASDAQ опустилася до 494,64 дол. Торік після презентації iPhone 5 акції Apple змогли встановити історичний рекорд в 705 дол.

Фотогалерею дивіться тут

Експерти пов'язують зниження вартості цінних паперів з тим, що характеристики нових моделей Apple не вдалося зберегти в таємниці. Однак, деякі аналітики не виключають, що продажі двох нових моделей виявляться успішними. "У iPhone 5С є потенціал для того, щоб повернути компанію на шлях зростання прибутку. Apple коштує більш агресивно поводитися в сегменті масових пристроїв, де зараз найбільше можливостей", - цитує MarketWatch аналітика ISI Group Брайана Маршалла.

Вчора Apple представила оновлений смартфон iPhone 5S, оснащений процесором A7 з 64-розрядної архітектурою рівня настільних комп'ютерів, оновленої 8-мегапіксельною камерою iSight зі спалахом True Tone, а також датчиком Touch ID для швидкої і безпечної розблокування смартфона одним дотиком пальця.