ua en ru

В Актобе ліквідували ще п'ять нападників на об'єкти в місті

В Актобе ліквідували ще п'ять нападників на об'єкти в місті Фото: поліція Казахстану

У результаті спецоперації постраждали два співробітники правоохоронних органів

Співробітники правоохоронних органів Казахстану ліквідували 5 осіб, причетних до вчинення терористичних нападів, що сталися в Актобе. Про це повідомляє антитерористичний центр комітету національної безпеки.

"В ході переговорів терористи відмовилися добровільно здатися і відкрили вогонь. Подальші спроби схилити їх до здачі зброї результатів не дали. Проведеним силами спецназу штурмом чотири терориста, що перебували у квартирі, знищені", — йдеться в тексті повідомлення.


У повідомленні також йдеться про ліквідацію спільника терористів, який обстріляв патрульний екіпаж поліції з гладкоствольної гармати, в результаті чого легкі поранення отримали двоє співробітників

Нагадаємо, 5 червня в Актобе відбулися перестрілки, також злочинці скоїли збройний напад на магазин зброї "Паллада", де вбили продавця і співробітника охоронного агентства, а також завдали вогнепальні поранення трьом прибулим на місце патрульним поліцейським У МВС припустили, що нападники є радикальними прихильниками нетрадиційних релігійних течій. Правоохоронці Казахастану вже ліквідовано 13 нападників на об'єкти в місті.