ua en ru

Активи сім'ї доньки Трампа оцінили в 740 млн доларів

Активи сім'ї доньки Трампа оцінили в 740 млн доларів Фото: Іванка Трамп і Джаред Кушнер

Іванка Трамп і її чоловік, отримавши роботу в Білому домі, продовжують володіти нерухомістю й активами

Донька президента США Іванка Трамп і її чоловік Джаред Кушнер, отримавши роботу в Білому домі, продовжують володіти нерухомістю і різними активами на загальну суму близько 740 млн доларів. Про це з посиланням на дані Білого дому, який представив декларації доходів 180 своїх співробітників, повідомляє The New York Times.

Зазначено, що Іванка Трамп зберігає частку у власності Trump International Hotel у центрі Вашингтона, яка оцінюється від 5 до 25 млн доларів. Із січня 2016 по березень 2017 року частка в готелі принесла доньці президента США від 1 до 5 млн доларів. При цьому невідомо, як дочка глави США отримуватиме прибуток від готелю в подальшому.

Повідомляється також, що адміністрація Трампа виявилася найбагатшою в історії - сумарні статки її співробітників - 12 млрд доларів.

Нагадаємо, 30 березня Іванка Трамп заявила, що буде офіційно оформлена в штат адміністрації президента США, проте не отримуватиме зарплату. До цього вона була неофіційним помічником президента США, що стало приводом для обговорення етичної сторони питання деякими експертами.

Чоловік Іванки Джаред Кушнер працює старшим помічником президента США й очолює управління з інновацій Білого дому. Кушнер також є власником газети New York Observer і девелоперської компанії Kushner Properties. Його статки оцінюються в 1,4 млрд доларів. Для роботи в Білому домі Кушнер відмовився від управління близько 200 різними підприємствами, які управляли власністю сім'ї.