ua en ru

Активісти заявляють, що Янукович знаходиться на території гольф-клубу в передмісті Харкова

Президент України Віктор Янукович перебуває на території гольф-клубу в передмісті Харкова.

Президент України Віктор Янукович перебуває на території гольф-клубу в передмісті Харкова. Про це повідомляє громадський активіст Олександр Солонтай, передає "5 канал".

Цю інформацію підтвердив політолог Віталій Бала, який дізнався інтер'єр даного гольф-клубу по відео звернення Януковича.

"Наші активісти з Харкова нарешті знайшли куди сів літак Януковича. Відомо, що він не сідав в харківському аеропорту, він сів на злітну смугу Харківського авіаційного заводу - це район П'ятихатки - виїзд на Бєлгородське шосе, на Росію. Потім з борту Януковича кортеж Януковича попрямував до гольф-клубу, який знаходиться поруч - це буквально за 20 хвилин від центру, з іншого боку, фактично на виїзді з Харкова. Після цього кортеж не залишав базу. Тепер ми з'ясовуємо або безпосередньо сам Янукович там на місці. Вже одне джерело підтвердило, що і Януковича там бачили. Але, тим не менш, ми цю інформацію перевіряємо. Тим не менш, його борт залишається там на злітній смузі і кортеж його на місці цілий день", - повідомив Солонтай.

"Там немає ніяких спецзагонів, спецпідрозділів, там фактично невелику кількість охорони, невелика кількість людей, але ця база трималася в таємниці, оскільки вона належить місцевому регіоналу, у якого дуже довірчі відносини з місцевою командою Януковича", - додав він.

"Я був там в цьому гольф-клубі, коли там було засідання міжнародної ліги експертів з колишніх країн Радянського союзу. І я зараз зрозумів, що мені нагадувало ось той задній план під час звернення Януковича, ці шпалери - інтер'єр цього гольф клубу виконаний в таких тонах", - зазначив Бала.