ua en ru

Активісти розблокували роботу траси Київ-Харків у Полтавській області

Активісти розблокували роботу траси Київ-Харків у Полтавській області Фото: активісти розблокували роботу траси Київ-Харків у Полтавській області

Станом на 12:00 рух транспорту на вказаній ділянці дороги повністю відновлено

Активісти розблокували роботу траси Київ-Харків поблизу міста Хорол Полтавській області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

Як зазначається, о 10-й годині близько ста чоловік перекрили рух транспорту на автомобільній дорозі Київ-Харків-Довжанський поблизу міста Хорол.

"Акція протесту місцевих мешканців тривала більше години. Для забезпечення безперебійного руху транзитного транспорту працівниками поліції було створено об'їзд перекритої дороги. Охорону громадського порядку забезпечували близько 20-ти поліцейських Хорольського відділу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, станом на 12-ту годину рух транспорту на вказаній ділянці дороги повністю відновлено, з громадянами проведено роз'яснювальну роботу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у м. Хорол Полтавської області проходить масштабний протест робітників ПАТ "Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів". Протестувальники перекрили трасу Київ-Харків.