ua en ru

Активісти в Єревані продовжать акцію протесту

Активісти в Єревані продовжать акцію протесту Фото: протестувальники в Єревані

Вони будуть домагатися скасування рішення щодо підвищення тарифів

Учасники акції протесту в столиці Вірменії мають намір продовжити демонстрацію до повної відміни рішення щодо подорожчання тарифів на електроенергію. Про це повідомляє видання "Новини-Вірменія".

Так, члени координаційної групи "Немає грабунку" вирішили продовжувати акцію протесту проти подорожчання електроенергії на проспекті Баграмяна, незважаючи на заяву Президента Вірменії Сержа Саргсяна про те, що уряд сплатить різницю тарифів на час аудиту компанії "Електромережі Вірменії".

Організатори акції вийшли до присутніх і заявили, що людям хочуть "підкласти під голову м'яку подушку" і що вони будуть продовжувати домагатися скасування рішення, оскільки уряд намагається вирішити проблему за рахунок бюджету, "який належить народу".

Член координаційної групи "Немає грабунку" Вагинак Шушанян заявив, що мітинг продовжиться до повної відміни рішення про підвищення тарифів.

Начальник Поліції Володимир Гаспарян висловив надію, що все буде в рамках закону. "Я вважаю, що наш народ - розумний і мудрий, особливо - молодь. І вони всі добре сприймають", - підкреслив він.

Говорячи про те, що частина мітингувальників не вважає, що дане рішення відповідає їх вимогам, начальник поліції заявив, що настав час, коли істина вийде на поверхню, і стане ясно, хто насправді боровся, а хто прийшов на проспект Баграмяна, щоб щось "знайти в каламутній воді".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що уряд Вірменії погодився сплатити різницю тарифів на електроенергію, поки в компанії "Електромережі Вірменії" проходить аудит. Домовленість про проведення аудиту в компанії "Електричні мережі Вірменії" (дочірньої компанії ІНТЕР РАО ЄЕС) була досягнута напередодні на зустрічі Президента Вірменії з міністром транспорту РФ Максимом Соколовим.