ua en ru

Активісти Чернігова запобігли розповсюдженню "чорних" піар-матеріалів проти Березенка

В ніч на 8 липня жителі Чернігова викрили вантаж "чорних" листівок проти кандидата в депутати по 205-му виборчому округу Сергія Березенка. Про це повідомили активісти місцевого Автомайдану, які за фактом викриття використання брудних технологій звернулися з відповідною заявою до прокуратури Чернігова

Як повідомили активісти, троє молодих людей уночі розвантажували "брудні" агітки та зносили їх до рекламної агенції "Експерт" на вулиці Одінцова 9.

"Ми проїжджали повз це місце, бачимо щось вивантажують, вирішили подивитися і виявилося, що це "чорні" листівки на яких зображений Черновецький і зроблені вони в стилі одного з кандидатів. Викликали міліцію і журналістів. Розпитали молодиків, і вони сказали, що перевезення вантажу їм замовив Артем зі штабу Корбана. Матеріали мали поширити на території округу", - розповів один з автомайданівців.

Також він додав, що працівники міліції відмовлялися оглядати автомобіль, яким перевозили бруд на кандидата, посилаючись на необхідність одержати дозвіл власника транспортного засобу.