ua en ru

Аксьонов: Крим не замінить росіянам Туреччину і Єгипет

Аксьонов: Крим не замінить росіянам Туреччину і Єгипет Фото: Сергій Аксьонов

Інфраструктура і сервіс залишають бажати кращого

Повноцінною заміною курортам Туреччини і Єгипту, де звикли відпочивати багато росіян, Крим не є. Про це повідомив "глава" анексованого Криму Сергій Аксьонов в ефірі телеканалу НТВ.

"Ми розуміємо, що в даному випадку ми ніяк не могли за рік підняти економіку на такий рівень, щоб відремонтувати, привести в порядок і створити сервіс на території наших об'єктів, такий же, як у Туреччині або Єгипті, які до цього 20 років йшли", - сказав Аксьонов.

За його словами, у непростій ситуації, коли з-за санкцій Заходу і України в Криму немає міжнародних рейсів в аеропортах і портах, є складнощі в роботі безпосередньо з інвесторами, "туристична база без обігових грошей, на превеликий жаль, проривних речей не зробить".

Аксьонов підкреслив, що в Криму є достатня кількість об'єктів інфраструктури, які можуть приймати туристів і забезпечувати гідний сервіс. "Глава" Криму висловив упевненість в тому, що, як мінімум, половина приватних санаторіїв на території республіки може забезпечити сервіс, "близький" до турецького.

Нагадаємо, Аксьонов повідомив, що Криму доведеться економити електроенергію ще 4-5 місяців.

Як раніше повідомлялося, Кримські мовники отримали майже 3,8 млн гривень технічної підтримки.