ua en ru

АКБ "Форум" змінив назву на ПАТ "Банк Форум".

У зв'язку з приведенням діяльності Акціонерного комерційного банку "Форум" (АКБ "Форум") у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства», загальними зборами акціонерів АКБ "Форум" було прийнято рішення про зміну найменування АКБ "Форум" на Публічне акціонерне товариство "Банк Форум", та про внесення змін до Статуту АКБ "Форум", шляхом викладення його в новій редакції. Про це повідомляє прес-служба банку.

Відповідно до вимог Закону України "Про акціонерні товариства", а також за рішенням загальних зборів акціонерів АКБ "Форум" 29 грудня 2009 р., АКБ «Форум» здійснив державну реєстрацію нової редакції Статуту, отримав нове Свідоцтво про державну реєстрацію як публічного акціонерного товариства , і вніс відповідний запис до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Публічне акціонерне товариство "Банк Форум" є правонаступником всіх прав і обов'язків Акціонерного комерційного банку "Форум" і всі угоди, вчинені до зміни найменування банку, є чинними. Інші реквізити банку залишаються незмінними.
З 19 квітня 2010 р. зареєстровано повне офіційне найменування банку - Публічне акціонерне товариство "Банк Форум".