ua en ru

Ахметов зміцнює міжнародний розвиток "Метінвесту"

Група компаній "Метінвест" створила в Румунії торгове представництво Metinvest Carpathia SRL. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Діяльність представництва націлена на зміцнення співпраці з румунськими покупцями сталевого прокату виробництва "Метінвесту" і надання їм оперативного та ефективного сервісу", - йдеться в повідомленні прес-служби.

У групі компаній "Метінвест" відзначили, що нове представництво забезпечить подальший розвиток співпраці з румунськими покупцями, які працюють у сфері будівництва, машинобудування, трубного виробництва. "Для клієнтів буде діяти єдиний оперативний канал взаємодії з "Метінвестом": вони зможуть розміщувати "пакетні" замовлення, комбінуючи різні види металургійної продукції", - відзначили в компанії.

"Ми послідовно рухаємося назустріч нашим клієнтам у Східній Європі та на інших ключових ринках, відбудовуючи і зміцнюючи нашу мережу дистрибуції, а також розвиваючи всі аспекти торгового партнерства. Ми сфокусовані на тому, щоб повністю задовольняти потреби наших покупців, надаючи їм зрозумілі і зручні схеми роботи, максимально широкий асортимент продукції, повноцінну технічну підтримку, комерційний сервіс та зручну логістику", - підкреслив директор з продажів групи "Метінвест" Дмитро Ніколаєнко

Відзначимо, що в Європі вже працюють 20 торгових представництв і складів групи "Метінвест": на Балканах, в Прибалтиці, в Бельгії, Болгарії, Німеччині, Італії, Румунії, Швейцарії та Великобританії. У цілому, компанія володіє торговими офіси у 21 країні світу.