ua en ru

Аграрний фонд закупить у травні-липні по 10 тис. тонн сухого молока і вершкового масла на внутрішньому ринку

Аграрний фонд закупить у травні-липні 2014 р. 10 тис. тонн сухого молока і 10 тис. тонн вершкового масла на внутрішньому ринку.

Аграрний фонд закупить у травні-липні 2014 р. 10 тис. тонн сухого молока і 10 тис. тонн вершкового масла на внутрішньому ринку. Про це сьогодні під час підписання меморандуму про стабілізацію цін на ринку молока між МінАПК та молокопереробними підприємствами повідомив голова Аграрного фонду Олександр Кірюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день визначений обсяг закупівлі сухого молока і масла по 10 тис. тонн кожного. Весь обсяг необхідних коштів для цієї закупівлі у Аграрного фонду є в розпорядженні. Що стосується порядку закупівель, то вони будуть здійснюватися згідно з чинним законодавством. Це тендерна процедура. Ми плануємо почати з кінця травня", - сказав він.

При цьому Кірюк уточнив, що учасниками тендерів можуть бути тільки підписанти меморандуму про забезпечення стабільних цін на молоко.

Відзначимо, на даний момент меморандум підписали п'ять компаній ("Галичина", "Техмолпром", "Терра-фуд", Старокостянтинівський завод сухого молока і "Дубномолоко"), але він відкритий для підписання іншими підприємствами.